Известие

Collapse
No announcement yet.

Термостат

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Термостат

Момчета, някои знае ли каде се намира термостата на 156-цата че жзе да не ми загрява грам. А имам и друг вапрос. Знае ли някои от каде може да се намери клуч и код карта за 156-ца че едно приятелче си купи много яка 156-ца ма тия екстри ги няма.

Не, а ти за функцията "Търси" чувал ли си?
    Митьо Бомбата: Ех, какви времена бяха... животински времена

Comment

Първоначално публикувано от DanewRomeo
      Не, а ти за функцията "Търси" чувал ли си?
      ПРАВИТЕ ОТСЕЧКИ СА ЗА БЪРЗИТЕ КОЛИ ЗАВОИТЕ СА ЗА БЪРЗИТЕ ШОФЬОРИ!sigpic

Comment

ето там се намира

Comment

По точно отдоло. Маркираното е вакум помпата на спирачките.
          Fiat Stilo 1.9 16V JTD, 2004, комби
          Citroen BX-19GT, 85
          Alfa Romeo 156, 2.4 JTD, 01, Distintive - ex

Comment

Стига бе хора ,той ако е знаел за "Търси" нямаше да пита,преди време и аз минах по неговия път и е много гадно! Колега, още малко помощ с една снимка макар и надраскана. Дано ти помогне да се ориентираш
            Alfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
            Avensis 2011 -2.0 D-4D

Comment

колеги бая теми изчетох за тоя термостат на мене температурата не ми помръдва от 50 майната му няма да го сменям , лятото ще видим как ще е ........ струва ми се 140 лв за термостат е подигравка, е верно че сме по оскъдни откъм части ама.... това си е престъпление
              ПРАВИТЕ ОТСЕЧКИ СА ЗА БЪРЗИТЕ КОЛИ ЗАВОИТЕ СА ЗА БЪРЗИТЕ ШОФЬОРИ!sigpic

Comment

М да той Търтейчо сменя и каза че е толкоз
                1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
                2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
                1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

Първоначално публикувано от Absente_
                  колеги бая теми изчетох за тоя термостат на мене температурата не ми помръдва от 50 майната му няма да го сменям , лятото ще видим как ще е ........ струва ми се 140 лв за термостат е подигравка, е верно че сме по оскъдни откъм части ама.... това си е престъпление
                  подигравка е и да се кара студен двигател постоянно според мен
                  сменяй термостата не се чуди
                  Alfa Romeo 156 Sportwagon 1.9JTD '01 - ex
                  Alfa Romeo GT Black Line 1.9JTDm 150hp

Comment

Първоначално публикувано от Absente_
                    В най-лошия случай да платиш 100лв, По-евтиния термостат е 50лв и до сега върху ЖТД не съм видял някога да се е развалил, или още по-зле, чисто нов да не работи. За разлика на 50лв вариант, Вернет, работи като змей.
                    Какви са тези 150лв за което говориш.
                    Не се излагай, смени си термостата. Всеки сам си решава естествено, но да си купиш кола за 8000 лева и накрая да не дадеш 50лв, аз лично не го виждам.
                    A20DTH ЖТД ама не баш
                    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

за търтейчо нямаше втори вариант с 50-левов термоста
                      но пък заради студеното като отвори голямото гърло тая кола и 150 ще са малко
                      така че сменяй, дорде не са забогатяли бензиностанциите само от теб
                      Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                      AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от bo
                        По-евтиния термостат е 50лв и до сега върху ЖТД не съм видял някога да се е развалил, или още по-зле, чисто нов да не работи. За разлика на 50лв вариант, Вернет, работи като змей.
                        мноо разбирачи има тука бре

само за сведение на пример на 2.4 10в се слагат 4 различни термостата които не са взаимозаменяеми
                        Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей
                          По-евтиния термостат е 50лв и до сега върху ЖТД не съм видял някога да се е развалил, или още по-зле, чисто нов да не работи. За разлика на 50лв вариант, Вернет, работи като змей.

само за сведение на пример на 2.4 10в се слагат 4 различни термостата които не са взаимозаменяеми
                          Точно така. Моя като го сменях в ТН Ауто се видвха в празници докато го намерят моя модел и по закона за всеобщата каръщина го нямаха в наличност. Слав богу в Александър Ауто го имаха.
                          Но да се кара с неработещ термостат е супер кофти за мотора, защото нито може да загрее нормално, а когато това стане примерно по накой баир, после при спускане се преохлажда и т.н.

Comment

Първоначално публикувано от търтей

Taka e!
                            На ЦФ2 термостата е един и същ.
                            На ЦФ3 термостатите са три вида.
                            Просто по презумпция предположих, че става въпрос за ЦФ2, но сега като видя главния въпрос, там не е описано точно за кой двигател става въпрос.
                            A20DTH ЖТД ама не баш
                            1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                            Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

аз моя го чакам днес да пристигне ими струва 138лв има и по евтини но ми казаха че бързо свършват курса
                              156 1.9 JTD 105hp

Comment

Working...
                              X